Elinstallation Umea

Elinstallation Umeå – Kvalitet istället för farliga DIY

Med oss får du säkra elinstallationer i Umeå med omnejd. Det är bara att ringa oss så bokar vi in dig på en tid som passar ditt schema och dina planer. Allt som oftast kan vi dyka upp redan samma vecka om det är det du önskar. Renoveringar, småfix i hemmet eller nybygge går precis lika bra: våra elektriker är behöriga för alla typer ab elinstallationer i Umeå. Ring oss så sätter vi upp din nya ytterbelysning, servar din elcentral eller åtgärdar det du behöver hjälp med.

Elinstallation i Umeå - Säkerheten kommer alltid först

Det finns många som gör sina egna elinstallationer i Umeå och tror att det är helt OK. Faktum är att du kan begå ett lagbrott! Att mixtra med elen hemma kan få ödesdigra konsekvenser med risk för liv och lem för dig och dina anhöriga. Olagliga elinstallationer kan vara, men är inte begränsade till, saker som nedgrävning av kabel utomhus, installation av golvvärme, montering av ytterbelysning eller byte av ojordade kontakter till jordade.

Om du utför denna typ av jobb kan det vara livsfarligt! Du kan också bli utan ersättning från försäkringsbolag om ditt hem brinner ner och du kan bli dömd till böter eller fängelse.

Kontakta därför alltid oss först när du funderar på elinstallationer i Umeå. Vi kan ge råd och tips, eller komma hem till dig och göra installationen åt dig. Då vet du att det blir 100% rätt och att det är helt tryggt och ofarligt.

Vi ger dig:

  • Behöriga & lokala elektriker
  • Elinstallationer i Umeå på tider som fungerar för dig
  • Eljour dygnet runt
  • Rotavdrag för elinstallationer i Umeå
  • Elinstallationer i Umeå till det pris vi kom överens om

Bokad elinstallation redan samma vecka

Du som kund erbjuds bokad elinstallation i Umeå snabbt. Oftast kan vi komma inom ett par dagar. Detta är en service som våra kunder uppskattar men hur är det möjligt att erbjuda detta? Vår bakgrund är en fungerande eljour där snabba puckar är ett måste. Vi har lyft samma ambitioner till att omfatta även planerade elinstallationer!

100% trygga elinstallationer i Umeå

Vi är certifierade som elföretag och också auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Att dessutom kunna leverera snabbt är något vi är stolta över. Kvalitet på de elinstallationer vi utför hos dig i Umeå är alltid på topp – det tummar vi aldrig på!

Vår eljour är alltid öppen

Akuta elfel och strömavbrott kräver elektriker som är snabba. Vi är alltid tillgängliga oavsett om det är mitt i natten, eller mitt på dagen på julafton! Vi är på plats inom en timme när du behöver eljour i Umeå.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Umeå

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 090-820 12 06 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Vad gör man när jordfelsbrytaren löser ut?

Vanligaste anledningen till att jordfelsbrytaren löser ut är att en elektrisk apparat, exempelvis en mobilladdare eller kaffebryggare, har blivit skadad eller gammal. Jordfelsbrytaren slår ifrån i samma sekund som en trasig apparat kopplas in så i det fall är felsökningen enkel: kolla vad du sist kopplade i ett el-uttag innan strömmen slog ifrån.